brändi-identiteetit

Brändi-identiteetti kuvaa sitä, miten yritys tai brändi näkee itsensä ja miten se haluaa näyttäytyä ulospäin asiakkailleen ja sidosryhmilleen. Se kattaa kaikki ne ominaisuudet ja piirteet, jotka muodostavat brändin persoonallisuuden ja erottavat sen muista brändeistä.

Brändi-identiteettiin kuuluu muun muassa brändin nimi, logo, värimaailma, fontit, äänimaailma, sloganit, arvot, tuotteet ja palvelut sekä niiden markkinointi- ja viestintäkeinot. Brändi-identiteettiin liittyy myös se, miten brändi kommunikoi ja millainen tunnelma tai fiilis se haluaa herättää asiakkaissaan.

Brändi-identiteetin tärkein tavoite on erottua kilpailijoista ja luoda positiivisia mielikuvia brändin asiakkaiden mielessä. Onnistunut brändi-identiteetti rakentuu pitkäjänteisellä ja johdonmukaisella brändin kehittämisellä ja viestinnällä.

Autan yrityksiä määrittelemään brändi-identiteettinsä. Kauttani saa tarvittaessa viestinnän ammattilaisen palvelut, jotta yrityksen viestikärjet saadaan terävöitettyä yhdessä visuaalisen viestinnän kanssa.